Araştırmalar, Delhi'de bir adamın iki çocuğunu öfkeyle öldürdüğünü gösteriyor Dünya

42 yaşındaki bir adamın, Anand Vihar tren istasyonu yakınındaki bir demiryolu hattında çocuklarını öldürmesinden ve karısına saldırmadan önce intihar etmesinden bir gün sonra, Pazar günü Delhi Polisi, adamın cinayetleri “öfkeyle” işlenen “nöbetle” işlediğini söyledi.


Üst düzey polis yetkilileri, çocukların boğazları kesilmiş halde bulunduğunu söyledi. Annelerinin yüzünde, boynunda ve göğsünde çok sayıda yaralanma olduğunu eklediler. (Temsili görsel)

Cumartesi günü polisin kapıyı kırması sonrasında 13 ve 9 yaşlarındaki çocukların çürümüş cesetleri bulundu. 42 yaşındaki annesi Sannu Singh bilinçsizce yatıyordu ve yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Sanığın Shyam Singh olduğu belirtildi.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Üst düzey polis yetkilileri, çocukların boğazları kesilmiş halde bulunduğunu söyledi. Bu arada Sannu'nun yüzünde, boynunda ve göğsünde çok sayıda yaralanma olduğunu da eklediler.

Polis Komiseri Yardımcısı (Doğu) Sagar Singh Kalsi, ekibin evin yakınındaki görüntüleri de kurtardığını ve başkalarının olaya karışmasını dışladığını söyledi. “Perşembe ve Cuma günleri arasında ailesine saldıranın Singh olduğundan şüpheleniyoruz. Kayıtlardan birinde evinin önünde tek başına yürürken görülüyor. Olaydan sonra oradan ayrılıp raylara gittiğini düşünüyoruz. Ancak Sannu'nun açıklamasının netlik getirmesini bekliyoruz” dedi Kalsi. Kadının AIIMS'te tedavisi sürüyor. Durumunun kritik olduğu bildirilmesine rağmen polis, onun artık tehlikeden uzak olduğunu söyledi.

Polis, cinayet ve intiharın ardındaki nedenin henüz belirlenemediğini söyledi. Ancak ilk soruşturma Singh'in çok içki içtiğini ve ailesiyle sık sık tartıştığını ortaya çıkardı. Polis ayrıca ailenin, Singh'in kendisini öldürmeden önce karısına ve çocuklarına saldırmasına yol açan “mali sorunlar” iddialarını da araştırdıklarını söyledi.

Delhi Polisi iki kardeşin cesetlerini yaralı ve baygın halde yatan annelerinin yanında buldu. Ev dışarıdan kilitlenmişti ve baba, o akşam cesedi demiryolunda bulunana kadar kayıptı.

“Evlilikte büyük bir anlaşmazlık ya da aile sorunu yoktu. Ancak Singh'in ailesi, onun alkol aldığını ve eşi ve diğerleriyle tartıştığını söyledi. Cinayetlerin ve intiharların planlanmadığını, öfkeyle gerçekleştirildiğini düşünüyoruz. Yetkili, Sannu'nun iyileşmesini bekliyoruz ve ardından ifadesini kaydedebiliriz” dedi.

Olay, Cuma günü Singh'in erkek kardeşinin onu aramaya çalışması ancak Singh'in telefonu kapalı olduğundan ulaşamaması üzerine ortaya çıktı. Kardeş daha sonra Singh'in evine gitti, evin kilitli olduğunu gördü ve içeriden kötü bir koku geldiğini hissetti. Polisi aradı, polis daha sonra eve girdi ve cesetleri buldu.

Aile, Pandav Nagar'daki evi satın aldı ve geçen yıl buraya taşındı.