Güney Delhi'de bir evin çökmesi sonucu 8 kişi yaralandı | Dünya

Salı günü güney Delhi'nin Malviya Nagar bölgesinde komşularının evinin duvarının çökmesi sonucu en az sekiz kişi yaralandı. Hafif yaralananların hepsinin durumu stabil. Konuyla ilgili Delhi polis yetkilileri, duvarın akşam saatlerinde başkentte yağan yağmur nedeniyle yıkıldığından şüphelenildiğini söyledi.


Salı günü duvarın çökmesinin ardından çatıda moloz yığınları kaldı. (HT fotoğrafı)

Altısı reşit olmayan sekiz kurbanın tamamı aynı aileye aitti.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Polis Komiser Yardımcısı (DCP) (Güney) Ankit Chouhan şunları söyledi: “Akşam 6 civarında Khirki uzantı bölgesinde bir duvarın çöktüğüne dair bir PCR çağrısı aldık. Olay yerine sevk edilen ekip, duvarın evin en üst katında olduğunu tespit etti. Olayda bitişikteki evin üzerine düştü ve komşular yaralandı. Ani yağmur ve fırtına sırasında duvar çöktüğünde kurbanların hepsi çatıdaydı.”

Polis ve vatandaşlar aileyi kurtararak çevredeki hastanelere götürdü. Polis duvarın yalnızca küçük bir kısmının çöktüğünü söyledi. DCP, “Kurbanların uzuvlarında hafif yaralanmalar oldu ve hepsi ilk tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi” diye ekledi.

Henüz kayıtlı bir vaka yok. Ancak polis, ev sakinlerinin duvarın çökmesine neden olan yenileme çalışması yaptığını iddia etmesi üzerine soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Bir polis yetkilisi, kimliğinin gizli kalması kaydıyla, “Ev sahibinden ve yerel yetkililerden alınan mülk belgelerini kontrol ediyoruz” dedi.


HT talk şovu 'Kumkum Chadha ile Röportaj'da siyasi yelpazenin her yerinden liderlerin yaklaşan genel seçimleri tartıştığı yeni bir bölüm olan 'Seçimler 2024: Büyük Resim' açılıyor. Şimdi bak!